عراقچی: تصمیمات سوئد قابل توجیه نیست اعلام برنامه‌های پاسداشت رئیس‌جمهور سیزدهم و همراهانش در هفته شهدای جمهور تشرف یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر به مشهدالرضا(ع) در دهه کرامت ۱۴۰۴ | نیمی از گردشگران خارجی ایران، زائر مشهد هستند گفت‌وگو با پدر شهید سیدحسن نصرالله درباره روزهای کودکی، شهادت و لحظه وداع با او + فیلم هشدار پلیس فتا درخصوص کلاهبرداری با درج آگهی استخدام از افراد جویای کار رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد؛ بهره‌برداری ۷ کیلومتر از خطوط متروی مشهد در دهه کرامت ۱۴۰۴ «فرزین» و دغدغه نان تشریح آخرین وضعیت قانون عفاف و حجاب توسط رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی + فیلم نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس: اگر دولت برای تحول فرهنگ از مشهد شروع کند، سریع‌تر و کم‌هزینه‌تر است رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: نگاه ما در این دوره شورا به زنان، ابزار سیاسی نیست ناصحی: باید برای ۶ میلیون نفر در شهر مشهد برنامه‌ریزی شود رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: توانستیم کاری انجام دهیم که ورزش در شهر امام‌رضا(ع) رایگان اداره شود هوای کلانشهر مشهد، در آستانه وضعیت هشدار (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) درخواست رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد از نمایندگان مجلس: درخصوص اعتبار زیارت به مشهد کمک کنید + فیلم نصب سردیس شهید مدافع حرم «جواد محمدی‌مفرد» در میدان راهنمایی مشهد هدیه‌ ویژه مدیریت شهری به زائران و مجاوران امام‌رضا(ع) | ایستگاه باب‌الجواد(ع) مترو مشهد آغاز‌‌به‌کار کرد + فیلم ‌دیدار و گفت‌وگوی شهردار مشهد مقدس با تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) جمع‌آوری ۷۰۶ معتاد متجاهر در مشهد آغاز مسافرگیری فاز یک خط۳ مترو مشهد در سالروز ولادت امام‌رضا(ع) (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات و فیلم افتخار خدمت در مشهد مقدس نعمتی عظیم و مسئولیتی سترگ است وزیر دادگستری در مشهد: همه املاک قلعه وکیل‌آباد به‌زودی تعیین‌تکلیف می‌شوند+فیلم
سرخط خبرها

بهسازی ۵۰ هزار مترمربع از معابر منتهی به حرم امام‌رضا(ع) در سال ۱۴۰۳ | احیا و بازسازی ۱۲ گذر تشرف در بافت پیرامونی حرم مطهر

  • کد خبر: ۳۲۲۹۳۸
  • ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۱
بهسازی ۵۰ هزار مترمربع از معابر منتهی به حرم امام‌رضا(ع) در سال ۱۴۰۳ | احیا و بازسازی ۱۲ گذر تشرف در بافت پیرامونی حرم مطهر
مدیر هماهنگی و برنامه‌ریزی امور عمرانی شهرداری مشهد با اشاره به بهسازی ۲۵۰ هزار مترمربع پیاده‌رو در سال ۱۴۰۳ گفت: فقط ۵۰ هزار مترمربع از این میزان در بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی احیا شده و و پیش‌بینی ما این است که بهسازی معابر منتهی به حرم مطهر در سال ۱۴۰۴، به ۱۰۰ هزار مترمربع برسد.

بهنام خیاط در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، با اشاره به پیگیری جدی طرح بهسازی معابر و پیاده‌رو‌های منتهی به حرم مطهر امام‌رضا(ع) در سال ۱۴۰۳، اظهار کرد: بیش از دو سال از آغاز اجرای این طرح می‌گذرد و نخستین بار در سال ۱۴۰۱ بود که به‌تدبیر شورای ششم، این طرح به‌طور جدی در دستورکار مجموعه معاونت عمران قرار گرفت تا در تعامل با معاونت حمل‌ونقل و نهاد‌های همکار دیگر، همه معابر شهری و پیاده‌رو‌های منتهی به حرم مطهر را به بهترین شکل ممکن بازسازی و بهسازی کند.

وی افزود: سال ۱۴۰۳ سال بسیار درخشانی در حوزه عمران شهری بود. گذر‌های تشرف نوغان، مخابرات، حاج‌نوروز، شهید سالاری‌مقدم، حوض امیر، عیدگاه، عسگریه، زادفر و بسیاری از موارد دیگر همگی احیا شدند و از ابتدای آذر امسال، عملیات عمرانی بهسازی ۱۲ گذر تشرف دیگر نیز آغاز شد و آخرین مورد آن، گذر تشرف کاشانی ۸ بود که سه‌شنبه، ۲۸ اسفند ۱۴۰۳، به بهره‌برداری رسید.

مدیر هماهنگی و برنامه‌ریزی امور عمرانی شهرداری مشهد با اشاره به بهسازی ۲۵۰ هزار مترمربع پیاده‌رو در سال ۱۴۰۳ خاطرنشان کرد: فقط ۵۰ هزار مترمربع از این میزان در بافت پیرامونی حرم مطهر احیا شده است. امسال در شهر مشهد، ۶ گذر در بالاخیابان، ۴ گذر در پایین‌خیابان و ۲ گذر در مرز بین بالاخیابان و پایین‌خیابان احیا شد. علاوه بر این، ره‌باغ‌های سلام، طوبی، حضرت فاطمه زهرا (س) و پردیس هم از دیگر مصادیق بهسازی مسیر‌های تشرف جمعی و پیاده به حرم مطهر هستند که همگی در اختیار خیل عظیم زائران نوروزی مشهدمقدس قرار دارند.

وی ادامه داد: راهبرد ما در اولویت قراردادن راه‌های منتهی به حرم مطهر رضوی است و به تأکید اعضای شورای اسلامی و شهردار مشهد، برنامه اصلی این است که تا پایان سال ۱۴۰۴، هیچ راهی منتهی به حرم مطهر رضوی نباشد مگر اینکه کیفیت تردد زائران در آن به‌شکل کاملاً مطلوب فراهم شده و مسیر موردبهسازی قرار گرفته باشد. به همین دلیل، از نخستین روز کاری سال آینده طرح‌های فشرده پروژه‌ها به مناقصه گذاشته خواهد شد و پیش‌بینی ما این است که بهسازی معابر منتهی به حرم مطهر در سال آینده، به ۱۰۰ هزار مترمربع برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->